Få det hela om bakfoten

bakfotenFick tips av den gode Maria om Backbone att de hade bra naprapater. Fem gånger trodde Jenny att det skulle ta att få ordning på min smärta i SI-leden och den stenhårda högra piriformis. Efter tio gånger hade smärtan avtagit något, och piriformis hade blivit något mjukare. Men hon ville att Therese skulle kolla på mig, för hon var cyklist, och kanske tänkte på ett annat sätt.

Efter en timme på hennes brits upplevde jag för första gången på två år, total smärtfrihet! Förutom timmarna efter de otaliga kortisonsprutor jag fått. Dessutom så fick sig priformis en rejäl känga av henne, så det känns som träningsverk i den. Sådär skönt ni vet.

Såhär idag är jag lite småkär i Therese. På första gången på en timme gjorde hon mig smärtfri. Men jag tror inte det kan bli något mellan oss. Hon använder så konstigt språk och svåra ord som jag inte förstår. Exempelvis så sa hon att jag ska ta en vilodag i veckan, exempelvis fredagar. Jag får inte ens cykelpendla i lugn takt. Vad menar hon, jag förstår inte alls.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.