Barnkalas

H skulle till sin dagiskompis G på 5-årskalas. Tog tuben till Skogskyrkogården å fick gå ett par hundra meter i ösregn och som det kändes som, storm. Men kalaset var lyckat. Ungarna kutade upp och ned för trappan mellan källaren och övervåningen. Killarna skulle ta fast tjejerna. Men inte för att pussa dem, utan för att binda fast dem. Ja, se barn. För mig var det första gången jag var på barnkalas. Som pappa alltså. Fick sitta med de andra föräldrarna och dricka kaffe. Kände mig utanför, då de andra kände varandra väl. Jag brukar ju bara dyka upp på dagis en kvart varannan fredag. Sedan avrundade H å jag helgen med pizza och öl.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.