Suck

Hm…har inte skrivit på 4 dagar. Nåja, ibland får nöjen gå före slitet. Ägnade helgen åt att pussas! Måste pussla ihop förhållandet efter mitt sårande utspel i söndags. Var så urless på att alltid bli övergiven och lämnad på söndagskvällarna. Ingen som stannar kvar efter helgen, och älskar mig. Så jag gjorde sonika slut med V. Det var egentligen inte allvarligt menat, ville bara få henne och vakna till lite. Få henne att inse att man inte ska ta förhållanden förgivet. Att kärlek är något man måste arbeta på, inget som lever vidare om det inte får näring. Men så enkelt var det inte. Hon förstod inte piken alls. Så jag fick förklara allt…suck vad världen kan vara jobbig ibland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.