Idioter

Vilken helg… I fredags var vi i Solna för att se Phrank spela på Club 33. Vid tvåtiden på natten, när vi skulle hem, tog jag tag i V lite våldsamt, så vi halkade omkull och jag hamnade på henne. Då kom tre killar och skulle spöa upp mig för att jag satt på min tjej! Har aldrig hört på maken så idiotiskt! Tjejen i deras sällskap, “skyddade” V från mig. Vi hade inte en chans att närma varandra. Så för att jag inte skulle bli nedslagen av de fega killarna – de var ju tre mot mig – så fick jag dra därifrån. Några taxipengar hade jag ej, de hade V, men de fick jag ju inte, så jag fick ta nattbussen. Efter två timmar kom jag hem till V. På morgonen ringde en snäll tant, hon hade hittat V:s plånbok. Hon hade inte märkt att hon tappat den. Så efter fyra timmars sömn, åkte vi och hämtade plånboken. Allt var kvar. Tack tanten!

Som avslutning på helgen blev V påkörd av en BMW (vad annars) så hon fick kläderna förstörda. Men den jäveln smet. Så det var en mycket skakad V som sent kom till jobbet den måndagen.
Så sensmoral kan väl vara: “det skjuts för lite…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.