Sjuk

Trodde jag bara var väldigt trött igår, när jag vaknade åtta. Det snurrade lite, och jag skulle aldrig hinna till jobbet. Så jag stannade hemma. Men efter frukosten bestående av kaffe och gröt, så visades det sig att det var mer än trötthet. Frukosten kom upp 10 gånger snabbare än när den åkte ned. Sen sov jag till tre på eftermiddagen. V ringde och mådde minst lika illa hon. På eftermiddagen var huvudverken total och jag förstod varför. Så jag kokade kaffe och tog en smörgås. Men det blev ett snack med ulrik igen. Tydligen blev lite kaffe kvar, för den värsta huvudverken försvann.

Idag är jag bättre. Passar på att hacka lite html. Men jag måste ha varit riktigt sjuk. Jag brukar inte sova en hel dag, hur sjuk jag än brukar vara. Brukar åtminstone klara av att sitta vid datorn, men inte igår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.