Ett brev

Ett brev betyder så mycket, brukar det heta. Men vem betyder det mest för, det där brevet? Den som skriver det eller den som får det? Skrev ett långt brev för hand, vilket var länge sedan jag gjorde. Normalt brukar jag skriva allt på min dator, kan sitta i flera dagar och justera, dra ifrån, lägga till och ändra så mycket att slutresultatet inte alls liknar det jag skrev först. Men nu när jag skrev för hand utan möjlighet att korrigera i efterhand, kändes det väldigt äkta. Allt vad jag ville få sagt kom fram på ett väldigt bra sätt. Samtidigt kändes det som en terapi att få skriva av mig. Nu återstår och se om brevet betyder något för mottagaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.