Braxgröt

Varje morgon klockan åtta är frukosten serverad i Braxrummet. Två juniorer har matlag och ansvarar för dukningen och självklart serveras det gröt. Ett snabbt överslag finner jag att ungefär 75% av ungarna käkar gröt och ser en parallell till vilka som arbetar bäst. De andra käkar sockerflingor eller bara mackor. Själv skulle jag bli väldigt kinkig utan gröt, känna mig ouppvaknad. Jag skulle helt enkelt braxera långt före lunch.

En reaktion på ”Braxgröt”

  1. Jag har också börjat äta gröt. På dagens andra frukost. Det vill säga den jag äter efter åtta. Frukosten innan klockan fyra består av knäckemackor och banan.

    Fast jag kraschar ändå innan tolv. I kojen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.