Espressogröt

Två timmar senare satt jag på räcern på väg till jobbet. All smärta var helt plötsligt borta. Musklerna protesterade inte när jag drog på och härjade upp för backen. De svarade med en gång. På två timmar har de repat sig. Hur har det gått till?

Kan det vara den dubbla espresson och havregrynsgröten till frukost? Troligen, något annat har jag inte ätit, förutom lite vitaminer, magnesium, allergitabletter och fiskoljekapslar. Espresso och gröt. Mmmm… Två varma saker som gör mig varm i kropp och knopp.

Kanske jag kan utveckla det hela, hälla i den dubbla espresson och mjölken direkt på gröten? Caffè Latte Extended Gröt?

8 reaktioner på ”Espressogröt”

  1. Ha ha, den ska jag köra nästa gång jag är i Tokholm.

    – En Caffé Latte Extended Gröt, tack. Med kanel.

    Fast där hade de väl inte ens tyckt att det var konstigt… 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.