Stort flin på perfekt tjej

Elin är en bra tjej. Vi har samma skostorlek och benlängd så hon kan låna mina cykelskor och behöver inte ändra sadelhöjden. Perfekt tjej! Hon gränslade min Caballero och själv invigde jag mina nya fina räcerskor med kolfibersula och räcerpedaler. Lite trögt att komma ur, men riktigt stadigt var det med bredare pedaler och styv sula.

Vi åkte in till Söder för att köpa styrlager och fet skiftnyckel till Surlybygget och efteråt tog vi oss en varsin öl på Medborgarplatsen.

Det riktigt lös om Elin! Hon flinade och såg ut som världens lyckligaste när vi cyklade till stan. När vi sen bytte både skor och cykel så hon fick räcern försvann hon med ett garv! Där försvann min cykel med en lyckligt garvande kvinna! Åh, jag är världens lyckligaste man!

5 reaktioner på ”Stort flin på perfekt tjej”

  1. Låter superpraktiskt att vara i samma längd,bredd och ha samma skostorlek ju. Så är ej förhållandet mellan mig och el capitano direkt. Det skiljer 6 storlekar mellan våra skostorlekar och nästan 20 cm i höjdskillnad.

    Najs Bike by the way!

  2. Jocke: Pytteliten Bruse eller jättestor Elin, det är det som är frågan. Och vem av dem är det egentligen som har 42 i skostorlek? Hm…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.