Hjärnvärk på treskift

Vaknar av värk i axeln som inte vill gå över. Nödgas ta två Citodon, men det tar ju tid innan de börjar värka. Under tiden hinner hjärnan gå igång på högvarv och jag blir klarvaken och stirrar i taket.

Klockan är nu två på natten, och jag har försökt somna om i en timme, men det går inte. Det var inte cyklingen som jag fick ont av, utan det fick jag när jag skulle lyfta upp cykeln i badkaret för att spola den rent. Tog i för mycket med högeraxeln så det högg till som en kniv. Värken i axeln börjar försvinna nu, men jag kan inte somna för det. Det är en massa tankar som far omkring i min skalle och gör mig orolig. Jag kan inte slappna av och somna om. Får ta till andra åtgärder för att få hjärnan att varva ned och lugna sig. Få den att sluta tänka så jävla mycket.

Det börjar bli fruktansvärt tröttsamt med den här sömnlösheten på grund av oron. Har inte sovit en hel natt på flera veckor nu, får ont i huvudet av sömnbristen och ångesten. Jag har sån jävla hjärnvärk.

3 reaktioner på ”Hjärnvärk på treskift”

  1. Jag är på gång med att gräva upp rötterna, det tar tid, det gör ont, men det känns på det djupa planet bättre. Det är på ytan det är för jävligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.