Säga upp bekantskapen

Vad gör man med folk man ogillar, avskyr eller till och med hatar? Man undviker väl dom i största möjliga mån, eller som sista utväg säger upp bekantskapen med dom? Det är vad jag försöker göra just nu. Det är en typ i min bekantskap som jag riktigt hatar, som jag vill sluta umgås med helt. Men det är svårt, mycket svårt. Jag försöker säga upp bekantskapen med mig själv. Hatar mig så otroligt mycket, att jag vill bli av med mig själv. För hur kan jag vara så jävla dum att jag gör bort mig? Hur jävla korkat får man bli? Och jag gillar inte att umgås med korkade personer. Alltså vill jag säga upp bekantskapen med mig själv. Ska bara komma på hur jag ska göra.

4 reaktioner på ”Säga upp bekantskapen”

  1. KNEPIGT LÄGE som jag tror de flesta varit med om. Man vill banka skallen mot en vägg och skrika….what the fuck have I done…stupid stupid me.

    MEN alla gör ju saker som ej är så bra. Skillnaden mellan en smart och ej så smart person är väl ändå att den som är smart lär sig av misstaget och försöker ställa allt till rätta medans dumskallen gör om samma sak om och om igen..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.