Sex med gummi

Gummi är ett fascinerande material med många användningsområden, till både nytta och nöje. Det används bland annat som tätningspackningar, gummisnoddar, cykelslangar och däck samt kondomer. Det är även ett material som används som klädesplagg i fetischistiska sammanhang. För ärligt talat, vem har inte fått lite ståpäls av vackra kvinnor i svart syndig latex? Mmm…

Imorse fick jag min fetischism för gummi tillfredsställd. Fick smaka på lite syndigt svart gummi. Var hos sjukgymnasten och fick börja träna styrka med gummiband. Sex olika övningar för att träna upp musklerna runt axeln. Låter banalt, men jag blir faktiskt lite svettig av att stå och dra i gummibandet när det är fäst i ett dörrhandtag. Lite skillnad till vad jag tidigare är van vid, att svinga stora hantlar i samma rörelser. Men efter fem veckors total inaktivitet, så förtvinar musklerna ganska fort. Här står jag alltså och drar i en uppförstorad gummisnodd i sex olika rörelser. Och den är svart, den luktar gummi, den är sexig, den gör mig svettig. Mmmm…

4 reaktioner på ”Sex med gummi”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.