Peppar, peppar, det gick ju bra idag med

Det var samling på parkeringen bakom Drottningholms slott för ännu en pannlampstur. Vi kunde cykla utan lampor första halvtimmen, sen kom skymningen. Den tiden på dygnet när det är för ljust att köra med lampa, men ändå för mörkt för att köra utan.

Gjorde två misstag idag. Det ena var att jag missbedömde stigens längd totalt. Efter 5 kilometer var jag mentalt inställd på att vi kört hälften, och käkade bara lite russin. Men Fornstigen är 18 kilometer lång! Det andra misstaget var att jag luftade däcken lite för bra före avfärden. Inte så konstigt att det var tungtrampat ett tag. Så med mer luft och Snickers klarade jag den sista milen också.

Egentligen var det tre misstag. Har ännu inte lyckats trimma in klädvalet, hade för mycket på mig idag med. Får skärpa till mig. Men jag är ändå tacksam för dessa bagatellartade misstag, det kunde varit värre. Som en illa landad vurpa. Så det gick ju bra idag med. Peppar, peppar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.