En av Sveriges 100 bästa sajter

I våras drog jag och Mattias igång sajten Stigoteket, en samling stigar och rundor för vandring och cykling. Nu har tidningen Internetworld utsett Sveriges 100 bästa sajter och där är vår sajt en av tio i kategorin Hälsa & Livstil.

Även om vi inte blir vald till Sveriges bästa sajt, så har iallafall jag på egen hand skapat en av Sveriges 100 bästa sajter! (Jaja, Mattias sa vad jag skulle programmera, och jag gjorde det. Om jag ville, annars blev det inte av.) Bara det är stort, att vara en bland Sveriges 100 bästa! Hur bra är inte det för egot?

7 reaktioner på ”En av Sveriges 100 bästa sajter”

  1. Grattis! Hur kul som helst!
    Nu är jag i och för sig partisk, men Stigoteket uppfyller den gamla Internetmaximen “content is king” och det är ju en väldigt lättanvänd site dessutom. Så min åsikt är ju att ni förtjänade det. Ännu gladare blir jag förstås över att det uppmärksammades.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.