Ambivalent tillfredställelse

Hela dagen har varit fylld av ambivalenta tillfredsställelser för hela mig. Första tillfredsställelsen var naturligtvis den obligatoriska gröten och morgonlatten som gav den där härliga magkänslan. Tömde sedan lite av min tomhet med den själsliga terapin, en ganska så ambivalent upplevelse. Men den är ett nödvändigt ont.

Direkt efter det iväg till den kroppsliga terapin och naprapaten J med sin lätt klingande värmländska. Han tryckte och klämde ytterst lite, men det är märkbart bättre. Mindre är mer! Kan hänga ihop med att jag nu tränar varje dag och sakta sakta blir starkare i kroppen. Blev en skön tillfredsställelse efter ett svettigt styrkepass på gymmet.

Även intellektet fick sin gymnastik då jag sänkte en skrivarserver så 4000 användare blev drabbade. Tredje gången på tre dagar. Nytt personligt rekord! Jag är dock lite ambivalent till att vara så populär hos serverjouren, där alla hörde av sig till mig hela tiden.

Dagen avslutades med ett besök på fLiM där Knivflickan aka Hanna dj:ade. Jag är dock lite ambivalent till ambient musik, vet inte riktigt hur jag ska förhålla mig till det.

Helt enkelt en vanlig tillfredsställd dag i mitt ambivalenta liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.