Varning för ortorexi

Med smärta i högerknät efter alla isvurpor, klev jag ned till källarförrådet igår. Där hittade jag min gamla vinterpendlarcykel och ett par dubbdäck. Bara hittade liksom sådär. Vad gör man sådana skatter? Jo, man kånkar upp härligheten i lägenheten och sätter på dubbdäcken. Vad som inte var så bra, är att cykeln inte blivit tvättad på några år. Flera års vägdamm ramlade av precis när cykeln kom innanför köksdörren. Så lägligt av cykeln.

Tänkte inte leka Bambu på hal is idag som igår, så jag trampade på med den dubbade gammla mtb:n. Tungt var det, attans så tungt. Och hemskt bullrigt när 212 dubbar slår i marken. Men tänkte att det var bra benträning, kommer få Kärrtorps snyggaste lår. Men hemmåt var det ännu tyngre och väl hemkommen insåg jag varför. Jag behöver ju inte överdriva det där med benträningen, så jag ska nog fixa den där punkan som var på framdäcket. Det var alldeles platt därframme.

4 reaktioner på ”Varning för ortorexi”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.