Gammalt och skrömt

Det finns många därute som bloggat i hur många år som helst. Själv började jag först 2007, så jag känner mig ganska ny på det här. Men det är inte hela sanningen. Innan det hette blogg, kallades det för nätdagbok och det var något jag höll på med några år mellan 1997 och 2000. Med andra ord har jag egentligen bloggat i över tolv år, med ett uppehåll på sju år. Pionjär som vanligt.

Har hittat delar av bloggen och funderar på att återutgiva det med sina originaldatum. Innan jag bestämt mig ska jag läsa igenom det och se om det kan vara något. Finns det intresse därute att läsa gammal dret?

En reaktion på ”Gammalt och skrömt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.