Nu och då

Motvinden gav fin träning ut till Adelsö. Den rosa blondinen hängde på bra, även om hon var lite svårstartad, först vid Tappström fick hon upp farten. Troligen för mycket frukostägg i magen.

Vädret var kanon ute på Hovgården där vi fikade. Solen värmde när vi satt i bara kortbyxor och kortärmat. Så skönt att vi motvilligt åkte hemåt, när jag insåg att det-är-ingen-riktig-post skulle stänga tre timmar senare. Annat var det för exakt ett år sen när jag var på Adelsö. Då ösregnade det och var bara tio plusgrader. Vilken skillnad mot nu med tjugo grader och gassande sol! Förvisso regnade det en skvätt runt Drottningholm, men den här sommaren har varit ljuvlig med långa perioder av sol och värme och få regndagar. Hoppas sommaren håller sig till minst september som den gjorde 2006. Då hade jag kortbyxor in långt i oktober.

3 reaktioner på ”Nu och då”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.