Nobelpris i fobiupptäckt

Upptäckte att jag har en fobi jag inte känt till tidigare. Det är loftsängsfobi. Det kan inte vara mänskligt normalt att klättra upp på en osäkrad stege som glider omkring, upp i en loftsäng som är högre upp än sin egen kroppslängd. Nu när medelåldern har infunnit sig så händer det att jag på nätterna går på toaletten som en vanlig man för att pissa. Ska jag då klättra upp och ned två meter på en skranglig osäkrad stege mitt i natten utan glasögon och ledljus… nejtack. Där går gränsen för min självbevarelsedrift. Ska det liggas sked får det göras hemma i min säng, 50 centimeter ovanför golvet. Det är mer mänskligt normalt och hälsosammare om det ska bökas.

6 reaktioner på ”Nobelpris i fobiupptäckt”

  1. Skillnaden är att på en båt är inte den övre britsen mer än två meter upp, möjligtvis 1,5 meter upp. Samt att stegen går att förankra i överslafen med krokar, den står därmed still. Och sen är man onykter på en båt, det gör sitt till för att förbättra balansen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.