P-läge

Yrkesskada kan det inte kallas för, det är en hobby som jag förvisso får betalt för. Men när någon beställare frågar om det går att göra si eller så på en hemsida, svarar jag inte direkt varken ja eller nej. Det korrekta svaret är egentligen alltid “ja, allt går att göra – det handlar bara om hur lång tid det får ta och hur mycket det få kosta“. En del ryggar då tillbaka och ser hur tusenlapaprna flyger iväg.

Nej, så tänker jag inte. Direkt börjar min hjärna jonglera med php-funktioner och ser sql-satser dansa runt i min skalle. Min hjärna övergår helt enkelt automatiskt i programmeringsläge när någon frågar om det går. Har de bara tålamod och väntar, så levereras svaret i en färdig funktion färdig att köra.

Jag har nog suttit för mycket framför min php-editor den senaste tiden tror jag. Dags att leverera och komma ut bland folk. Sådana där utan funktioner och satser samt är fulla med humana buggar.

2 reaktioner på ”P-läge”

  1. Snart är skitsnön endast ett vagt minne, du sitter i Järna och fikar på Lilla Maräng utan tanke på hemsidor. Alla kan bli friska.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.