Tråkigt besked

Tyvärr, sa hon med eftertryck på engelska, det är fullt i ekonomiklass, går det bra att sitta i bussinesklass? Det tog några sekunder innan jag fattade vid incheckningsdisken på Prags flygplats och svarade ja, vi får väl stå ut. Istället för halvtråkiga torra baguetter som vi fick på nedresan, fick vi varm mat, med sallad och efterrätt. Till det var det vin samt till kaffet fick jag en liten whisky. Värst var väl den vita linneduken de lade på det lilla nedfällbara bordet. Klonen var alldeles till sig i upphetsning där vi satt som små kungar på tredje raden med extra breda säten. En värdig avslutning på en underbart trevlig resa till Prag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.