Sugrörsträning

Idag var det gnälligt. Höger pedal var så lös att jag lossnade hela tiden, vänster så hård att jag hade noll rörlighet. Först efteråt insåg jag att sadeln skulle varit lägre, så jag hade sluppit få ont i höger stortå som belastades fel. Ansträngningsastman gjorde sig påmind pga syrebristen i lokalen. Måste komma ihåg ta med mitt dopingmedel nästa gång, för öppna dörren skulle tydligen sätta ventilationen ur spel. Vilken ventilation? Hade den fungerat hade inte jag och en till fått andningsbesvär.

Med andra ord kan det bara bli bättre nästa vecka. Det här ska göras om, 90-minuterspass är trevligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.