Knock out

Boxare vet vad det är innebär att bli uträknad vid tio. Då är det över för deras del. Jag skulle behöva en ringdomare som räknar ut mig vid tio. Räknar ut mig till sängen. Eller en motståndare som ger mig en knock-out så jag somnar vid tio.

Långledigheten över jul, har gett mig nya dåliga vanor. Har enormt svårt att komma isäng och släcka lampan före elva. Vilket gör att jag inte vaknar förrän åtta. Och det förvånar mig också, att jag numera behöver nio timmars sömn. Åtta räckte det med förut, men det var då jag kom i säng före halv elva. Jo, en värdig motståndare som tröttar ut mig och knockar mig innan sovdags, så jag somnar utmattad. Det är vad jag behöver. Någon?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.