Älskade Pålamalm

Äntligen en regnfri onsdagsträning. Pålamalm gör mig stark. Pålamalm gör mig snygg. Pålamalm gör mig snabb. Börjar bli lite smått förälskad i Pålamalm.

Ove är en bra tränare. För han säger ifrån om vi gör fel. Hur ska vi annars bli bättre cyklister om ingen påpekar felen?!

Oj vad fartlekar, fria fartsträckor och spurter det var idag. Kände mig stark i varje backe och på varje fria fartsträckor och på jaktstarten. Kom bland de första vid varje spurt. Rullsnitt på 31,6 vid den obligatoriska rullsnittskontrollen vid Trångsund. Mycket bra!

Ska jag ge mig på en 20 milare imorrn? Pallar benen det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.