Bröna från Österrike

Det man inte har i huvet, får man ha i bena. Och några ben hade jag inte alls idag. Att köra ett distanspass bara 12 timmar efter ett hårt pass med fartlekar spurter och annat skoj, var vågat. Jag tog en chansning och det höll. Två mil, sen började bena gnöla.

Nackagänget utlovade distans på 14-20 mil med ett rullsnitt på 28-30 km/h. Och det klarade vi galant. När vi skiljdes åt vid Tyresö, låg rullsnittet på 29. Får anses godkänt dagen efter. Annars underkänt, jag som nu klarar både >31 och måste klara 33.

Hade inga problem att hänga med på platten, men uppför märktes tröttheten mer å mer. Vid Rosenhill erbjöd jag mig att avvika för att inte sinka de andra, men vår ledare Björn “tvingade” mig att fortsätta. mest troligen för att Björn inte hittade på Södertörn och hade utsett mig till vägväljare. Jag både hittar och hade gps. Blev några felkörningar, men alla var nöjda med vägvalet.

Ingen leverpastejmacka den här gången. Får vara slut såna dumheter, benen dör ju bara. Blev två feta wienerbröd istället. En i vardera benet. Dom satt fint.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.