Sökes: Personlig assistent

Planen var att jag skulle köra Siljan runt idag. Men det glömde jag helt bort. Dumma jag. Räddningen hade varit om nån frågade om jag ville hänga med. Vilket ingen gjorde. Ska se över min vänlista på Facebook tror jag. Behöver en personlig assistent som säger till mig vad jag ska göra. Som påminner om evenemang så jag inte missar dom. Någon som är intresserad?

När jag försökte ställa mig bland 28-30 gruppen vid samlingen i Farsta imorse, pekade Ove med hela handen och sa med myndig stämma att “Bruse, du ska köra med 30-gruppen”. Det var ord och inga visor det! Inte vågade jag säga emot inte. Bäst och göra som tränaren säger.

Blev en egendomlig tur, då vi var vid Rosenhill för fika redan efter 90 minuter. Nå, benen var inte helt kompatibla med övriga kroppen sen i torsdags, så beställningen löd “det kletigaste wienerbrödet ni har”. Minsann fick jag det kletigt wienerbröd de hade. Och smarrigt var det också. Egendomlig kort var dagens träningsrunda dessutom. Träning och träning… hm jojo… Vid Trångsund var vi inte ens uppe i 8 mil. Iochförsig med ett rullsnitt på 30,8 km/h, men ändå.

Med transport till Farsta och hem samt en nyfikentur till Sjöstaden, blev det ändå 10 mil. Förty, inte ens åtta mil träning! Allt under 10 mil är ju bara uppvärmning. Vad är det vi värmer upp för? Det är träna jag vill göra. Är det inte nu vi ska öka distanserna och tempot?

Mitt i alltihopa så stängde GPS:n av sig. Vafan, nu igen! Dret! Samt att jag inte klarar av att skilja på knapparna “varv” och “start/stopp” så jag missade några kilometer. Nej, jag är inte alls nöjd med dagen. Grumt besviken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.