Egen depå

Det kan inte vara hälsosamt att cykla i 30 graders värme. Många fick problem i värmen, och det blev lite av Tio små negerpojkar över dagens Farstaträning. En efter en började krokna och det blev trångt om plats att få ligga där bak och vila. Söder om Brandbergen var det min tur, men det var inte en vanlig bonk med tömda depåer, utan det var värmen. Trots att vi stannade och fyllde på vatten några gånger, tog det slut.

Vi hoppade över fikat, men vad gör det när vi får en egen depå! Dagens absolutaste höjdpunkt var Svante som hade smällt upp en depå mellan Tungelsta och 73:an. Han bjöd på kallt vatten, jos, saltgurka och tunnbrödsrullar med nån gegga i. Grumt trevligt initiativ! Tänk om vi kan bli såhär bortskämda varje lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.