Tf ledare

Stef pekade på mig och Gualberto tyckte jag skulle leda mellangruppen från Farsta. Blygsam som jag är, tittade jag på Bjarne som var med och som är utbildad ledare. Före Södertälje släppte Bjarne och jag tog över som ledare för gruppen. Förstår honom, det var väldigt ryckigt och ojämnt i klungan. Ingrid kroknade och jag var nära jag med. Men jag fick lite fason på klungan efter utdelande av lite kommandon och lärdomar, för spurterna och rycken försvann. De var nog bara oerfarna.

Fick beröm av Ingrid efteråt som tyckte jag styrde upp det hela bra. Vad de andra tyckte vet jag inte, får väl hoppas de tyckte att det gick bra. Jonas tjatade på mig att jag borde bli ledare. Men det var före Vättern det. Undrar om han tycker likadant efter att jag bröt?

Blev nästan 12 mil och benen var inte helt hundra efter en veckas ocykling. Vid Trångsund hade vi fått ihop 29,8 km/h i rullsnitt. Bara. Att spurta och rycka gör att snitten sjunker, det ger absolut inte hög snitthastighet. Jämn och fin fart gör att rullsnittet blir högt. Det tar tid att lära sig att förstå det.

I morgon börjar jag jobba igen, äntligen! Skönt att få vila lite och börja cykla som vanligt. Semester förstör bara rytmen.

En reaktion på ”Tf ledare”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.