Cykelpolopolare i PolenNäe, vilken dålig rubrik. Den är inte ens sann. Några kompisar i Polen har jag inte. Dock känner jag en enorm eufori efter att spelat cykelpolo för första gången på två år. Det var ju hur dretkul som helst! Varför har jag gjort uppehåll?

Hittade polocykeln i förrådet i veckan och kollade att den fungerade. Pumpade upp däcken och satte på några skrotpedaler jag hittade i en låda. Borrade upp Klonens klubbhuvud så den vägde lite mindre.

Gav mig själv godkänt, då det var första gången på två år (vad jag upprepar mig). Ska spela varje söndag det är möjligt i fortsättningen, så jag kommer bli bättre.

Förr körde nästan alla på fixedgear med tunga växlar. Jag gick över till mtb med med frihjul, bara broms bak och poloutväxling för två år sen. Vilket de flesta också har gått över till. Vilket gör att spelet blir snabbare och kvickare. Och jag hängde inte riktigt med.

Först nu ser jag på bilden, att min klubba matchar cykelmärket! Tog bara tre år för mig att upptäcka det. Vilken Sherlock Holmes jag är.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.