DNS

Det verkar vara lite olika från dag till dag. Förra lördagen var det inga problem att hänga med klungan på träningen. Backintervallerna i torsdags gick också utan smärta. Visst, ryggen märktes av, men aldrig så det gjorde ont. Men så igår gjorde det så jävla ont att jag inte orkade nånting uppför, så för att inte sinka de andra, släppte jag redan i Tungelsta. Resan vidare till Farsta gård gick inte snabbt. All kraft var borta.

Så när jag vaknade imorse insåg jag att om det inte gick bra igår, hur bra kommer det då gå idag på Roslagshösten? Risken är att jag står där ute i Roslagen och inte förmår att trampa mer. Så beslutet blev att jag inte ens åkte dit.

Nu är jag mäkta besviken på det här. Tycker inte jag märker någon förbättring efter 5 veckor sen jag var hos sjukgymnasten. Tvärtom, tycker det verkar som en försämring. Få se vad sjukgymnasten säger på torsdag, för det här orkar jag inte med. Ok att det kan ta tid, men kan jag inte få märka en liiiiten förbättring iallafall?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.