Sjukgymnasten frågade

– Vad skulle du säga om jag ger dig cykelförbud?
– Jag vägrar åka tunnelbana, svarade jag snabbt.

Ryggproblemen har inte blivit bättre på de här sex veckorna. Tvärtom, de har nog blivit sämre. Därför ville hon att jag ska avhålla mig helt från cykling, då det är där jag får problemen. Men jag vägrar åka tunnelbana bland pöbeln. Mot löftet att ta det lugnt så att ryggen inte belastas, fick jag dispens att cykelpendla, men inte träna hårt.

Det här kommer bli århundradets utmaning. Att ta det lugnt när jag cyklar till jobbet. Jag vet ju inte ens hur man gör, för att cykla sakta.

2 reaktioner på ”Sjukgymnasten frågade”

  1. Ja, det är en av mina argument, slippa pöbeln som hostar och nyser rakt ut, och tidsbesparande. Tar 20 minuter att cykla till jobbet, dörr till dörr. Tunnelbana tar minst 35 minuter dörr till dörr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.