Genus är nu avskaffat

Hittade en bok i bokhyllan, Stora Stretchboken. Förordet säger allt: “Det finns två kategorier av människor, de som har ont i ryggen och de som kommer att få ont i ryggen“. Gick igenom alla övningar och i slutet hittade jag olika samlingar beroende på problem. Valde ut problemen “värk i bröstmuskeln” vilket jag har främst i Trapezius och Rhomboedii. Samt problemet “ländryggsproblem“. Tada! Förutom de vanliga höftböjare, fram- och baksida av lår och sätes, så var där en övning för Quadratus lumborum. Precis den jag har problem med. Anser lekmanna jaget. Men tyvärr får jag inte till den övningen, känns inget. Lina, var är du?

Att “råka” hitta en bok i bokhyllan… det tar jag som att jag nog har lite för mycket böcker. Alla får inte ens plats, utan det är två rader på varje hylla. Och idag pratade jag med pappa, att jag har flera kilogram böcker till honom när han fyller år om en vecka. Varvid han med sin humor säger “tänk på att du får tillbaka alla när jag dör“. Menar han att jag ska vara mindre givmild?

Och vad blev nu det här då? Från stretch, till bibliotek till pappas vacklande hälsa. Vilket inlägg! I nästa inlägg ska jag lösa världssvälten.

En reaktion på ”Genus är nu avskaffat”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.