Jag är en glad skit

Ny forskning visar att de som går eller cyklar till jobbet är lyckligare än de som åker bil eller kollektivt. Det skriver Göteborgsposten på sin webbsida. Fast jag är ju lycklig om jag får åka spårvagn istället för buss.

Mina egna erfareneheter visar detsamma, det är varje dag beklagande över snöoväder som stoppar tåg, signalfel, strulande bilar, inställda bussturer. Ju mer kollegorna klagar, desto mer ler jag. Vill jag göra dom ännu mer upprört humor, uppmanar jag dom att sluta klaga och börja cykla istället. då skylls det på att de bor för långt bort. Jamen flytta då kontrar jag. En lektion hur man gör sig populär bland de olyckliga. För lycklig det är jag, det säger iallafall forskarna. Trallalala!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.