Ernattsudda

Idag är det ***dagjämning, dagen då natt och dag är lika långa. Vi går med andra ord mot ljusare tider. Som ett tydligt ***tecken är att skidtävlingen Slottssprinten körs runt kungliga slottet här i *** stad. Jag väljer att se det hemifrån på Eurosport 1 istället för på plats. Jag är ju hemma och ynkar. Samtidigt i Eurosport 2 går etapp 3 av ***klassikern Katalonien runt. Vilket dilemma tror ni, vad ska jag välja. Varför välja säger jag. Det är då det praktiska med ett Eurosportabonnemang uppenbaras, för jag kan se båda samtidigt, den ena på teven och den andra på surfplattan.

Som ni märker, är det ett något som fattas i det här inlägget. Det är våren. Allt verkar verkar vara helt omtvärt just nu. Tillochmed titeln på detta inlägg är omtvärt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.