Ynk ynk

på bilden saknas färsk ingefära

Somnade i soffan igår vid 18 och såg i kors framför datorn vid 20 så jag gick och la mig tidigt. Men kunde inte somna för det var kallt. Sov dåligt inatt och imorse vaknade jag av att det var för varmt. Kände nåt i näsan, men det snorade inte, men kände mig outvilad och lite trött i huvudet. Som om något är på gång. Är det något som jag försöker bli bättre på, är det att lyssna på kroppen, vilket jag gjorde imorse. Lyssnade. Kroppen sa iallafall inte att den var sjuk, men den sa att allt inte är som det ska. Något är fel eller något är på gång. Och det är bara tio dagar kvar tills jag åker till Mallorca, så det är bäst att ta det säkra före det osäkra. För blir jag sjuk, hinner jag precis bli frisk i gaten på Arlanda.

Tog beslutet att stanna hemma idag och passade på att fylla på hemapoteket med de klassiska huskurerna som multivitaminer, Probimage,  Esberitox, 80 %-ig Strohrom, Kan Jang, Berocca, vitlök och c-vitaminer. Om jag hade ägt en mixer skulle jag mixa ihop allt i en gôrgo gôra, men nu får jag nöja mig med att inmundiga dem i etapper. Blir jag inte frisk av det här, hjälper nog ingenting. Eller vad tror ni läsare, är det något jag glömt, något som ni vill tipsa om som gör succé i kroppen?

4 reaktioner på ”Ynk ynk”

    1. Skulle precis skriva samma! Echinacea el Echnagard, kör alltid på dem även i profilaktiska syften. Sen – vidrigt nog – vanlig jävla vitlök, skala, och in i munnen. Minst tre-fyra klyftor per dag. Ryskt, beskt, effektivt!

    2. Äh, hackad färsk vitlök direkt in i munnen är väl inte vidrigt. Inte för mig iaf, kanske för omgivningen möjligtvis.

      Eller måste de vara hela?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.