Helt uppåt väggarna

Sonen aviserade tillbakflytt till Stockholm när gymnasiet slutar till sommaren och som av en händelse fanns en trea ledig tvärsöver gården. “När får jag flytta in”, frågade jag på visningen. En vecka senare hade jag nycklarna. Fördelen med att flytta 20 meter tvärs över en gräsmatta är astronomiska. Främst att det behövs ingen bil, knappt pirran som Maria hade med sig behövde användas. Och det tog bara 3 timmar att flytta.

Ny lägenhet ger nya möjligheter. Köpte två Cycloc av Simona på Bavabici och hängde upp två av de åtta.. sex… nej sju… cyklarna; räcern och Pompinon. Egentligen ville jag hänga upp det finaste jag har, men sonen protesterade. Han ville inte bli uppspikad på väggen som en Jesus. Dagens ungdomar är så gnälliga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.