Vårpremiär på dödsis

skönheten och odjuret

Vårpremiär med räcern tillsammans med Caroline! Tänk att cykling kan göra människan så lycklig. För vad annat kan vi inte bli än lyckliga av härlig värmande sol, kvittrande fåglar och trevligt sällskap.

Vi körde nybörjarrundan för att inspektera den inför starten lördagen den 6:e april. För det mesta torra fina vägar, men cykelbanorna innehöll lite väl onödigt spännande partier med blankis, snö, sorbé och dödsgrus. Caroline körde på med dödsförakt över blankisen, jag tog det mer försiktigt, tänker inte vurpa nu såhär fyra dagar innan. Hoppas skiten hinner töa bort på de kommande två veckorna tills nybörjarträningen börjar. För det här var grisigt, det är sällan man får sprut ända upp på hjälmen och nu är det stopp i avloppet efter avspolningen av cykeln.

2 reaktioner på ”Vårpremiär på dödsis”

    1. Skulle inte du strunta i det där med att leda, eller missförstod jag?

      Igår var jag en dålig ledare, var nog lite för mycket vårspatt i mina ben, och för mycket knäböj i Carolines ben, eftersom jag tappade henne i varje backe. Alltså behöver även jag gå en nybörjarkurs, i att leda. Har legat av mig över vintern, men det blir nog bättre om två veckor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.