Bajsfitta

Alltså ordet Bike fit är ju bara hopplöst att försöka uttala på svenska eller ens böja det på svenska. Även min kropp är svår att böja, och speciellt jämn är den inte heller konstaterade Fredrich idag när jag gjorde den stora dyra avancerade BG Fit på Cyklecity. Att jag är svagare i höger baksida lår och rumpa, det har många konstaterat. Men uppenbarligen är jag stelare i baksida lår och höftböjare i vänster ben än höger. Hela tio grader konstaterades det. Kanske större och starkare muskler även gör stelare muskler?

Några större förändringar gjordes inte, sadeln var ok men den höjdes 4 millimeter och sköts fram 2. Kortare styrstam fick jag för att inte lyfta på axlarna så mycket. Per automatik kom då styret ned lite, men det var en bieffekt av den kortare styrstammen. Det mest dramatiska var nog de förtielva iläggssulorna som jag är säker på att Fredrich har procent på.

Det mest dramatiska skillnaden som jag upplevde det, var alla iläggsulorna. Det blev inte bara trängre i skon, utan knäna vinklades ut lite när jag gick med skorna. Samt att jag satt annorlunda. Hade han inte sagt nåt, hade jag trott att han hade sänkt sadeln.

Hur känns det” frågade han när vi var klara och jag skulle åka iväg. “Det svider i plånkan” var mitt svar, väl medveten om att det inte var det han frågade om.

Observera att det inte är jag med det blonda håret. Men Fredrich är rätt gubbe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.