När realiteten hinner ikapp

I höstas anmälde jag mig till en av Fredrikshofs mastergrupper för årets Vätternrunda. Tänkte jag skulle klara under 10 timmar någon gång. Men tyvärr har jag inte hunnit bli så kurant i höften som jag hoppats på, även om vi nu gör framsteg med laser. Mejlade därför de andra i min sub10-grupp att jag tyvärr får avböja. Svaret jag fick från en av deltagarna värmde.

Synd att det inte funkar med SUB10 fysiken och man kommer att sakna dina glada tillrop 🙂 i cykeltåget.

Nu är bara frågan om jag klarar sub12, den gruppen saknar nämligen ledare och Elin är pepp på att vi ska leda dom. Får fundera en vecka till. Återkommer i ärendet.

4 reaktioner på ”När realiteten hinner ikapp”

  1. Kämpa höften! Jag är lite rädd för att jag inte lyckats bli i form nog att klara min första SUB 10:a, så som första ”bail out option” har jag isf att ansluta till er (så det är KLART att du ska köra!). Om jag får, förstås *labradorvalpsögon*.

    När startar ni förresten?

    1. Jag bestämmer inte vem som kör i vilka grupper. Det gör du själv och Raymond. Fast efter gårdagens tur, se nytt blogginlägg, är jag orolig för sub12:orna. Det var de som inte pallade hålla ens 24 km/h i 6 mil.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.