När realiteten hinner ikapp

I höstas anmälde jag mig till en av Fredrikshofs mastergrupper för årets Vätternrunda. Tänkte jag skulle klara under 10 timmar någon gång. Men tyvärr har jag inte hunnit bli så kurant i höften som jag hoppats på, även om vi nu gör framsteg med laser. Mejlade därför de andra i min sub10-grupp att jag tyvärr får avböja. Svaret jag fick från en av deltagarna värmde.

Synd att det inte funkar med SUB10 fysiken och man kommer att sakna dina glada tillrop 🙂 i cykeltåget.

Nu är bara frågan om jag klarar sub12, den gruppen saknar nämligen ledare och Elin är pepp på att vi ska leda dom. Får fundera en vecka till. Återkommer i ärendet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.