Vägen till skäl och övergång

Vaknade imorse av mörka moln och regnrisken var stor. Trots alla väderprognoser som lovade klar himmel utan moln. Det kom lätt duggregn, eller så var luften så mättad av fukt, på väg mot Dahlhem och museijärnvägen. Eftersom det lånade tältet inte ens höll tätt när det igår var morgondagg, det droppade in vatten genom taket, vågade jag inte riskera att tälta i regn. Jag och all packning skulle bli genomblöta vid regn. Jag stod vid ett vägskäl och det var bara två mil till Visby. Tyvärr. Men jag måste ju spara andra halvan av Gotland till nästa gång! Då med ett nytt fräscht tält!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.