Vårkatastrof

Snön smälter och droppar från taken ner på fönsterblecken för i vilken ordning den här vintern vet jag inte. Förty inger detta drippande en viss vårkänsla. Det hela bättras på av att den gode Roberto Vacchis håller låda på Eurosport när Tour of Omar drar igång som ett säkert vårtecken. Som på beställning lägger min digitalmodul till teven av, så jag får bara in de analoga kanalerna 1, 2, 4 och 6. Sån katastrof är det inte, det finns alltid möjligheter och det är att titta via Eursport Player. Vann ett abonnemang på en tävling förra året på Bianchi Café, men det hade gått ut. Bara teckna ett nytt och det är ju smutt med sådan möjlighet. Då kan jag tjuvtitta på host host… jobbet och annorstädes som när jag är i Malmköping. Samt att det är en aning smidigare att i sängen ha en 7 tums surfplatta i knät, än en 47 tums tv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.