Lätt packad

räcker antalet tröjor tro?

Normalt brukar jag resa lätt packad, ett par rena strumpor och en tandborste räcker för min del. Men nu stundar en cykelsemesterresa annorstädes och för att maximera tiden på cykeln och minimera tiden i tvättstugan, satsar jag på att så långt som möjligt ha med mig cykelkläder för alla sex dagarna. Den tanken fick jag bekräftat med rådet att jag måste ha minst en cykeltröja per dag, och gärna några extra! Jisses, är det så ni tjejer gör, byter tröjor mitt under cykelpasset? Men jag har bara fyra Assosbyxor, så det får bli fyra uppsättningar av allt och så får jag väl handtvätta två omgångar.

Men detta får inte plats i lilla resväskan, så jag får ta den stora istället. Men den kommer bara bli halvfull – vilket iochförsig är andemeningen med hela det här inlägget – så det är väl liksom lika bra att ta med de där bra-å-ha grejerna iallafall, som alla de 20 cykeltröjorna jag har. Så blir fröken glad, och glada flickor tycker vi om. Och här mina vänner, ska vi nu ställa oss frågan, varför har jag 20 cykeltröjor? Bra fråga, mycket bra fråga… Kan någon ge mig svaret?

2 reaktioner på ”Lätt packad”

  1. Lätt packad? iof ett bra sätt att överleva en flygning 😉 Nä nu ska jag inte vara sån jag som stavar som en kratta.

    20 tröjor, tja du slipper fundera på att lukta skunk, inte behöva leta tvättmaskin. Byter tröjor under träningspasset? Nä, jag har inte så många tröjor, jag luktar mest illa.
    Men om du har 20 tröjor, tar du med dig lika många byxor?

    1. Det var just det, har bara fyra Assosbyxor, vilka är de enda min rumpa trivs i. Har minst två halvbra och tre värdelösa. Så hursomhelst måste jag tvätta efter fyra dagar, för inte cyklar jag i samma byxor två dagar i rad heller. Samma med tröjan, byter alltid tröja efter en dag. Undertröja och strumporna är i merinoull, de byter jag först efter 2-3 dagar, beroende på omständigheter. Merinoull ska inte bytas och tvättas varje dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.