Luciatåg

Vilket lyckat luciatåg! Trots min fadäs med för sent utskickat pressmeddelande, var halva Norrmalmstorg fyllt av åskådare. Det var mycket populärt med underhållning av Sjögestadskören och Blåsningen. T höll ett kort anförande om Spårvägens luciatåg genom tiderna. V var tärna, med pälsen under lakansväven – det var ju runt nollan, och kallt blir det att sitta på en öppen godsvagn åkandes genom stan. H var pepparkaksgubbe med en brun basker! Men han hade missförstått det hela, han satt hela tiden bakåfram på stolen och sjöng på en egen reportoar. Jag å PES kutade runt som ett par skottspolingar och fotograferade. Utrustade med en stege och en varsin kamera, knäppte vi loss 4 rullar. Ska vi utöka till tre luciatåg nästa år?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.